Gijs Smal 'verrast': "Daar is Feyenoord altijd wel goed in"

GIjs Smal
GIjs Smal Foto: © Pro Shots

Gijs Smal zou al een vermeend akkoord hebben met Feyenoord, maar toen dat nieuws de wereld in werd gebracht, wist Smal nog van niks. Tijmen van Wissing is geen groot fan, maar vindt dat Smal zich knap staande houdt in de huidige situatie.

"Ik denk dat Feyenoord er alles aan gelegen is om nieuws over een speler als Smal de wereld in te brengen. Daar is Feyenoord altijd wel goed in. Ik denk dat dat meespeelt", weet Van Wissing bij De Oosttribune van RTV Oost. "Ik ga er ook wel vanuit dat hij bij Feyenoord gaat spelen. Maar hij was vrijdagmiddag zelf ook verrast over het nieuws."

Fans, die hoopten op een contractverlenging, waren niet blij. "Er komt daarna een nieuwe dynamiek op gang bij supporters over dat hij uit de basis moet. Ook kwam er een fluitconcert bij het omroepen van de spelers voordat ze het veld op kwamen. Maar kijk: die jongen is midden twintig. Hij heeft de nodige ervaring, maar er zat de nodige spanning op deze wedstrijd voor hem."

Dat uitfluiten had van Van Wissing niet gehoeven. "Fluitconcerten ben ik persoonlijk niet van. Ik ben geen fan van Gijs Smal, maar je moet niet je eigen spelers uitfluiten. Als hij afgelopen zomer niet geblesseerd was, dan was hij misschien verkocht. Dat wilden beide partijen misschien wel. Ik vond het knap dat hij (tegen Sparta Rotterdam red.) de beste 40 minuten van het seizoen speelt terwijl je zo onder druk staat."

Lees meer:
0 reacties