Enthousiasme over Feyenoord: "Daar ben ik van overtuigd"

Feyenoord
Feyenoord Foto: © Pro Shots

Feyenoord zal dit seizoen afsluiten met een derde plaats in de Eredivisie. Bij Voetbalpraat van ESPN bespraken de analisten het seizoen van de Stadionclub. Zo werd er gekeken naar het spel, de vertrekkende spelers en de finale van de UEFA Conference League.

Waar Feyenoord vorig jaar op maar liefst 29 punten achter kampioen Ajax eindigde starten ze de laatste speelronde op 11 punten van de landskampioen. Toen commentator Michiel Teeling deze cijfers hoorde wist hij het zeker. "Volgend jaar is Feyenoord een titelkandidaat. Op deze manier gaan ze gewoon mee doen, daar ben ik van overtuigd", aldus Teeling bij Voetbalpraat

Kees Kwakman denkt dat Feyenoord het elftal nog aardig in tact kan houden. Toch zal de club goede aanbiedingen niet zomaar weigeren, denkt de voormalig voetballer. Alle spelers die blijven, hebben er al een jaar opzitten met Slot en dat zou volgens Kwakman een voordeel moeten zijn. "We hebben genoten van Feyenoord dit jaar", voegt Kwakman nog toe.

Voordat Feyenoord aan de finale tegen AS Roma begint, reist het eerst af naar het Portugese Lagos om zich voor te bereiden. Commentator Leo Driessen denkt dat dit een goede keuze is. "Ik denk dat het wel verstandig is, even eruit. Als je maar niet teveel het vakantiegevoel krijgt", zegt Driessen.

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand