El Ahmadi blikt terug: "Ik kreeg van de fans echt de waardering"

Karim El Ahmadi
Karim El Ahmadi Foto: © Pro Shots

Het onderwerp dat iedereen bezighoudt in Rotterdam is de bekerfinale van aankomend weekend. Weet Feyenoord de favorietenrol waar te maken, of is het outsider NEC dat met de eer gaat strijken. Tegenover Feyenoord One blikt oud-aanvoerder van Feyenoord Karim El Ahmadi terug op zijn bekerwinst.

Tegen AZ speelde hij met Feyenoord de bekerfinale. Grote favoriet was Feyenoord zeker niet. El Ahmadi: "Ik weet dat AZ er echt om bekend stond dat ze goed voetbal speelde. We hadden twee keer van ze gewonnen in dat seizoen en we hadden al geproefd aan de prijzen die we hadden gewonnen. Je weet wat je moet doen als speler en die ervaring zag je wel bij ons in de ploeg. Op dat moment was er maar één optie en dat was winnen. We wonnen met 3-0 en een geweldige goal van Van Persie."

Later volgde de huldiging op de Coolsingel, iets dat El Ahmadi nooit zal vergeten. "Het was echt kippenvel. Je ziet zoveel mensen van kleine kinderen tot opa’s en oma’s. Toen kreeg ik van de fans wel echt de waardering als speler. Dat gevoel dat we daar kregen was echt een bevestiging dat we het vaker mee wilden maken. Het seizoen daarop waren we kampioen geworden en ik denk wel echt dat het bij heel veel spelers is ontstaan na de eerste prijs die we wonnen."

Lees meer:
0 reacties