Erwin Van de Looi na verlies: "We hadden gehoopt op een stunt"

Erwin van de Looi
Erwin van de Looi Foto: © Orange Pictures

Heracles kon ondanks dat het erop hoopte, geen stunt teweeg brengen in het duel van zondag tegen Feyenoord. Tegenover ESPN blikt Heracles-trainer Erwin van de Looi terug op hoe zijn ploeg het deed in Rotterdam.

Een stuntje zat er zoals gezegd niet in. Van de Looi: "Daar was Feyenoord te goed voor. Aan de andere kant vond ik wel dat wij dingen beter hebben gedaan dan de afgelopen wedstrijden. Dat moeten we wel meenemen naar de komende wedstrijden. We brachten onszelf af en toe in de problemen, doordat we het overdreven', zag de 52-jarige trainer. 'Maar een aantal keren voetbalden we er wel uitstekend onderuit en kwamen we tot aanvallen."

Van de Looi ging nog iets dieper in op de materie. "Wij zijn geen Volendam dat met vijf verdedigers een blok vormt. Die manier van verdedigen zit niet in ons, wij moeten meevoetballen', legde Van de Looi de gekozen tactiek uit. 'Dat hebben we gedaan, alleen hebben we twee momenten in de eerste helft niet goed verdedigd. Verliezen bij Feyenoord is geen schande, maar we hadden wel gehoopt op een stunt. Maar met hoe we vandaag voetballen en de ontwikkeling die erin zit, gaan wij echt nog wel punten pakken", besluit de oefenmeester van de Almeloërs.

Lees meer:
0 reacties