Ed de Goeij bij bekerfinale: "Ik verwacht nog wat bijzonders..."

Ed de Goeij
Ed de Goeij Foto: © Pro Shots

Ed de Goeij kijkt uit naar de bekerfinale tussen Feyenoord en NEC. De oud-doelman van Feyenoord is zondagmiddag aanwezig bij de eindstrijd in De Kuip.

"Zeer zeker", vertelt De Goeij in het Algemeen Dagblad. "Op uitnodiging van de KNVB, die alle voor alle ex-internationals twee kaarten klaar heeft liggen, ben ik in het stadion. Ik weet alleen nog niet wie ik meeneem. Mijn vrouw of een van de kinderen. Maar ernaar uitkijken doe ik absoluut."

De oud-doelman won zelf met Feyenoord drie keer de KNVB Beker. "Kijk, ik ben al flink wat jaartjes gestopt. Toch komen die finales tegen FC Den Bosch, NEC en FC Volendam nog geregeld voorbij. Dat zegt alles over de impact. Oké, de titel is net wat specialer. Maar de beker is gewoon een hoofdprijs", aldus De Goeij.

Hij rekent zondag ook op een zege voor Feyenoord. "Ja. Al vermoed ik dat ze wel een heel taaie kluif gaan krijgen aan NEC. Maar Feyenoord wint uiteindelijk met 2-0. En ik verwacht trouwens nog wat bijzonders...", zegt De Goeij. "Santiago Giménez gaat weer scoren. Ik voel het gewoon."

Lees meer:
0 reacties