Duo uitgelicht: "Tegen Marseille gingen zij echt de strijd aan"

Kees van Wonderen
Kees van Wonderen Foto: © Orange Pictures

Kees van Wonderen geniet van het huidige Feyenoord. Hij vindt echter wel dat, om van een geslaagd seizoen te spreken, de Conference League gewonnen moet worden.

"Vooraf vroeg ik me af of Feyenoord bestand zou zijn tegen Marseille. Maar in de uitwedstrijd tegen Marseille gingen Tyrell Malacia en Lutsharel Geertruida bijvoorbeeld echt de strijd aan. Dat hebben ze geweldig gedaan. Maar nu moeten ze nog de finale winnen", stelt hij bij ESPN.

"Er wordt veel met het elftal van 2002 vergeleken. Dat is vergezocht, maar er zijn natuurlijk wel overeenkomsten, bijvoorbeeld dat het twee échte teams zijn die op hoog niveau voetballen. Als oud-Feyenoorder en als voetballiefhebber vind ik het geweldig dat ze in de finale staan van een Europees toernooi. Dat doet je terugdenken aan vroeger. Ze moeten er ten volste van genieten", vertelt hij.

Van Wonderen weet dat winnen een definitieve plek betekent in de geschiedenisboeken. "Ik word bijna wekelijks herinnerd aan de UEFA Cup finale. Zelfs op vakantie word ik er nog steeds aan herinnerd. Dat is geweldig om te ervaren."

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand