Duidelijkheid over blessure Hartman: "Dat bleek toch te riskant"

In FC Rijnmond zitten Tim Hartog, Geert den Ouden en Dennis van Eersel aan tafel en bespreken in een weekend zonder de Eredivisie onder meer de prestaties van Quilindschy Hartman bij het Nederlands Elftal.

Tim Hartog heeft mooie woorden over voor de back van Feyenoord en het Nederlands Elftal. "Een ontzettend lieve gast. We hebben de afgelopen week interviews gezien van allerlei internationals, maar bij Hartman klopt alles wat hij zegt. Het is echt een gozer om verliefd op te zijn en worden. Verder heb ik bij interlandperiodes zoiets van: als ze allemaal maar veilig terug komen."

Helaas voor Hartman moest hij geblesseerd het trainingskamp van Oranje verlaten en kan de focus weer volledig op zijn club Feyenoord. Feyenoord-watcher Dennis van Eersel hierover: "Het valt relatief mee. Hij had lichte klachten na de wedstrijd van Feyenoord tegen Heerenveen. Hij is toen naar het Nederlands elftal gegaan met de gedachte dat hij dinsdag tegen Duitsland zou kunnen spelen. Dat bleek toch iets te riskant. Maar hij is er mogelijk komende zondag tegen FC Utrecht gewoon bij."

Lees meer:
0 reacties