Driessen over Feyenoorders: "Ze waren het spoor volledig bijster"

Valentijn Driessen voor de camera van De Telegraaf
Valentijn Driessen voor de camera van De Telegraaf Foto: © De Telegraaf

Het Nederlands elftal won vrijdagavond met 4-0 van Schotland. Volgens Valentijn Driessen kwam Oranje slecht voor de dag tegen de Schotten. De voetbaljournalist heeft nauwelijks genoten van het spel.

"Oranje liep de eerste helft totaal verdwaald, zelfs verdwaasd rond in de Johan Cruijff ArenA", zo schrijft Driessen in De Telegraaf. "Mats Wieffer, Wijnaldum, Frimpong, Lutsharel Geertruida, Gakpo met zijn schwalbe, ze waren het spoor volledig bijster."

Bondscoach Ronald Koeman was zelf ook niet tevreden over het eerste uur van Oranje. Driessen: "Met het te grabbel gooien van de amusementswaarde heeft Oranje internationaal inmiddels ook het imago van witte raaf tussen de eenheidsworsten verloren."

Driessen vervolgt: "Terwijl Koeman vindt dat zijn ploeg met twee systemen goed voor de dag kan komen op het EK in Duitsland tegen Frankrijk, Oostenrijk en Polen of Wales, moet hij blij zijn als de ploeg één systeem onder de knie krijgt."

Driessen denkt dat Oranje het ergste moet vrezen als komende dinsdag de ontmoeting met Duitsland wacht. Ook met het oog op het EK is Driessen sceptisch. "Niet alleen zal het pijn aan de ogen doen, ook een roemloze aftocht ligt dan in het verschiet met maximaal een kwartfinaleplaats", aldus Valentijn Driessen.

Lees meer:
0 reacties