Driessen over aankoop: "Denk niet dat hij Feyenoord wat brengt"

Danilo Pereira maakt komende zomer naar alle waarschijnlijkheid transfervrij de overstap van Ajax naar Feyenoord. Valentijn Driessen denkt niet dat dit een versterking zal zijn voor de Rotterdammers.

"Hij heeft ook een jaar bij FC Twente gezeten, toen heeft hij het goed gedaan, het eerste half jaar", begint Driessen in een video van De Telegraaf. "Maar de meesten waren gescoord in de eerste helft van het seizoen, de tweede seizoenshelft bijna niet meer gezien."

Danilo scoorde vorig jaar bij FC Twente zeventien treffers in de Eredivisie. "Toen deed hij het aardig, maar toen was alles nieuw", zwakt Driessen het indrukwekkende aantal wat af.

"Ik zie niet in hem een speler die Feyenoord verder gaat brengen. Maar misschien zie ik het helemaal verkeerd, want Arne Slot denkt er waarschijnlijk anders over, anders laat hij hem niet overkomen", denkt de analist te weten. "Misschien wordt dat wel het koppel bij Feyenoord voor volgend jaar", doelt Driessen op een eventuele samenwerking tussen Danilo en Cyriel Dessers.

Driessen is benieuwd hoe Danilo ontvangen wordt. "Als een Feyenoorder naar Amsterdam komt, dan wordt hij op zijn schouders geslagen en krijgt hij een biertje in de binnenstad. Maar komt een Ajacied in de binnenstad van Rotterdam, dan slaan ze hem eruit. Dat is het grote verschil tussen de supporters van Ajax en Feyenoord. Maar... Op het moment dat iemand onder contract staat, neem ik wel aan dat het Legioen achter hem gaat staan", besluit hij.

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 7 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Vitesse -
-
Feyenoord -
za 13 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Heerenveen -
zo 21 aug. 2022, 16:45
Eredivisie
RKC Waalwijk -
-
Feyenoord -
za 27 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
FC Emmen -
za 3 sep. 2022, 21:00
Eredivisie
Go Ahead Eagles -
-
Feyenoord -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
7 FC Utrecht 0 0 0
8 FC Volendam 0 0 0
9 Feyenoord 0 0 0
10 Fortuna Sittard 0 0 0
11 Go Ahead Eagles 0 0 0
Bekijk de hele stand