Driessen looft Feyenoorder: "Hij is een krachtpatser eerste klas"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © Vandaag Inside

Valentijn Driessen heeft in de podcast Kick-off Oranje gereageerd op de afwezigheid van Quinten Timber bij Oranje. Hij raakte geblesseerd en moet het EK aan zich voorbij laten gaan.

Driessen ziet in dat het door het afvallen van Koopmeiners en De Jong niet beter op wordt op het middenveld. Dat Timber geblesseerd is en niet kan komen valt ook tegen. Driessen: "Je komt steeds dunner in je middenvelders te zitten. De meeste afvallers zijn natuurlijk in de middenlinie, dus daar had je hem wel kunnen gebruiken”, realiseert hij zich.

Driessen herinnert zich dat Depay na afloop van oefenwedstrijd tussen Duitsland en Nederland zei dat hij de middenvelder van Feyenoord er graag bij had gehad. "Hij vergeleek Timber met Nigel de Jong. Hij zei: we hebben niet echt veel pitbulls op het middenveld en dat is hij wel. Hij verzette gigantisch veel werk en is natuurlijk een krachtpatser eerste klas. De spelers hebben hem er graag bij, en zeker de aanvallers, want dan hoef je een paar meter minder te lopen. Dat is wel lekker natuurlijk."

Lees meer:
0 reacties