Driessen laakt houding Slot: "Je hebt een bepaalde verplichting"

De soap rond Arne Slot en Tottenham Hotspur is nog niet afgelopen. De oefenmeester wil weinig kwijt, maar zou tegelijk dichtbij een overstap zijn. Valentijn Driessen vindt dat de Feyenoord-trainer gewoon open kaart moet spelen.

"Hij beroept zich steeds op zijn contract, maar zeg dan ook: ik blijf", stelt Driessen in Koffie met. "Hoe makkelijk is dat? Hij kan dat niet omdat hij op de achtergrond bezig is met een andere club." De journalist vindt dat Slot eerlijk kan aangeven met een andere club in gesprek te zijn. "Wat is daar nou moeilijk aan?"

De zaakwaarnemer van Slot, Rafaela Pimenta, zou rond zijn met Tottenham Hotspur en woensdag met Feyenoord gaan zitten. Driessen is kritisch op de houding van Slot "Hij heeft Feyenoord veel gebracht, maar Feyenoord heeft hem ook veel gebracht", stelt hij. "Hij heeft een geweldig salaris en ze stellen alles in werk om hem te bedienen. Dan heb je ook wel een bepaalde verplichting naar je werkgever."

"Ook naar de fans", vervolgt de journalist. "Die smachten naar duidelijkheid. Waarom geef je ze dat niet? Hij heeft dit helemaal niet nodig. Hij is toch al een held in Rotterdam, ook als hij weggaat. Zeg gewoon wat je wil."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand