Driessen kritisch op Arne Slot: "Dat vindt hij geen echte prijs"

Valentijn Driessen denkt te weten dat trainer Arne Slot van Feyenoord zowel de TOTO KNVB beker als de Johan Cruijff schaal geen echte prijs vindt. Dat laat hij weten tegenover De Telegraaf. Slot won dit seizoen wel de landelijke beker, maar greep naast de Johan Cruijff schaal.

Driessen is kritisch op het vertoonde spel van de Rotterdammers. "Feyenoord was niet het Feyenoord dat je gewend bent voor rust, dat het de tegenstander vol afjaagt en daarbij risico durft te nemen en NEC vanaf de eerste minuut onder de voet zou lopen. Dat deden ze niet en dat gaf NEC wat ruimte om er onderuit te voetballen bij Feyenoord. Ik vond het een hele armoedige finale eigenlijk van beide zijden."

Wel ziet de journalist in dat het een goed seizoen was voor Feyenoord. "Het seizoen is wel geslaagd. Wat ze niet hebben gehaald is het kampioenschap, het prolongeren van de titel. PSV was daarvoor te sterk, die maakten onderweg gewoon veel minder fouten dan Feyenoord en dat moeten ze zichzelf ook gewoon aanrekenen. Je hoeft thuis natuurlijk niet gelijk te spelen tegen NEC en Fortuna in de competitie. Uit bij Sparta hoef je ook geen punten te laten liggen."

"De enige smet is dat ze de Johan Cruijff schaal niet hebben gewonnen, dus wat dat betreft vind ik dat Feyenoord en Arne Slot rustig van een geslaagd seizoen kunnen spreken. Hij zei wel wat over de Johan Cruijff schaal, maar dat vind ie geen echte prijs, want hij vind de KNVB beker al geen echte prijs. Geen hoofdprijs voor hem en Feyenoord. Dus wat dat betreft valt er weinig te winnen. Hij komt nu in het hoofdtoernooi van de Champions League en daar kan je alleen maar verliezen eigenlijk. Ik denk niet dat Feyenoord Europees kampioen gaat worden en op het moment dat je daar slecht presteert val je ook niet meer terug naar de Europa League", vertelt Driessen.

Lees meer:
0 reacties