Driessen: "Joey Veerman zou zijn opvolger kunnen zijn bij Feyenoord"

Valentijn Driessen met een mondkapje
Valentijn Driessen met een mondkapje Foto: © Orange Pictures

Deze week werd bekend dat Joey Veerman in de belangstelling staat van Feyenoord. De Rotterdammers zouden al bod hebben uitgebracht op de 23-jarige middenvelder van SC Heerenveen. Valentijn Driessen, chef voetbal van De Telegraaf, vindt het logisch dat Feyenoord Veerman probeert los te weken bij SC Heerenveen.

"Je moet je altijd verbeteren", zegt Driessen bij Kick-Off van De Telegraaf. "Ik denk dat het ook te maken heeft met Kökçü. Daar kunnen ze waarschijnlijk aan het einde van het jaar toch wel een behoorlijke transfersom voor ontvangen. Ze moeten geld vergaren en dat is wel iemand die transferwaarde vertegenwoordigt. Dan heb je ook wel weer een opvolger nodig. En dat zou Joey Veerman kunnen zijn."

Driessen blikt ook nog terug op de 0-3 zege van Feyenoord op SC Heerenveen van afgelopen woensdag. De journalist vond de Rotterdammers overtuigend spelen. "Hele overtuigende overwinning. Zeker na die rampweek", doelt Driessen op de nederlagen tegen FC Twente in de KNVB Beker en in de Klassieker tegen Ajax. "Die kunnen echt wel eens mee gaan doen om de titel."

Lees meer:
0 reacties