Driessen: "Dat kan snel afgelopen zijn voor het nieuwe Feyenoord"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © NESimages

Quinten Timber beleefde een uitermate goed seizoen bij Feyenoord. De middenvelder debuteerde in Oranje en kan wellicht net als zijn broer een grote stap gaan maken aangezien de topclubs hem ongetwijfeld in het vizier hebben.

Driessen steekt van wal. "Timber vind ik nu rijp voor de Premier League. Die doet nu alles met twee vingers in de neus. Daardoor gaat hij zo veel doen, dat hij ook fouten gaat maken. In feite kan hij het hele seizoen op zestig procent spelen in de Eredivisie, op drie, vier wedstrijden na. Wat heeft het nog voor zin om nog langer in de Eredivisie te blijven? Dan zegt iedereen: ja, die Champions League. Maar dat kan ook heel snel afgelopen zijn voor het nieuwe Feyenoord. Als hij de kans krijgt, zou ik altijd naar de Premier League gaan."

De ook aangeschoven Mike Verweij vervolgt dat Timber wel moet doorontwikkelen. "Je zult echt wel aan de intensiteit van de Premier League moeten wennen, maar ik denk wel dat hij een speler is die heel snel kan aanhaken.” Driessen is wel iets kritischer, maar denkt dat Timber wel moet gaan. "Er zijn heel veel van dit soort spelers in Engeland. Maar hij moet zich verder ontwikkelen, dus daarom moet je weg", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties