Driessen: "Controlfreak Slot heeft ijdelheid en is geldgedreven"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © NESimages

Arne Slot gaat definitief aan de slag bij Liverpool. Journalist van De Telegraaf Valentijn Driessen kan het niet nalaten om te benoemen wat Slot net niet lukte in zijn jaren bij Feyenoord.

Driessen steekt van wal: "Hoewel de reacties van het Legioen anders deden vermoeden, heeft Feyenoord geen afscheid genomen van een heilige. Ook controlfreak Arne Slot heeft zo z’n dingetjes. Los van z’n ijdelheid is dat hij soms in complotten denkt, geldgedreven is, af en toe manipulatieve trekjes vertoont en zich ten onrechte miskend voelt. Verder lukte het Slot niet zijn plaaggeesten José Mourinho en Peter Bosz te verdrijven. Die twee stonden het winnen van de Conference League en Europa League in de weg evenals titelprolongatie en de Cruijff Schaal. Qua prijzen bleef Slot derhalve achter bij een recente voorganger in De Kuip: Giovanni van Bronckhorst."

Driessen is echter ook positief: "Toch staat bij het einde van drie jaar Slot vast dat hij met afstand de beste trainer-coach van Feyenoord is sinds de fameuze Oostenrijker Ernst Happel in de periode 1969-1973. Het is Slot gelukt om Feyenoord een nieuwe voetbalidentiteit te bezorgen", zo schrijft hij in De Telegraaf.

Lees meer:
0 reacties