Drenthe biecht op: "Vrouwen riepen dat het hun droomman was"

Royston Drenthe brak als jonge jongen door bij Feyenoord en maakte een transfer naar het grote Real Madrid. Hoewel het na zijn avontuur in Spanje bergafwaarts ging, maakte Drenthe met Cristiano Ronaldo aan zijn zij hele bijzondere dingen mee, zo laat hij weten in de podcast Dave & Drenthe.

Drenthe vertelt hoe gek vrouwen daar waren omdat hij bij Real Madrid speelde. "We hoefden niet de knapsten te zijn. Dat embleem op je borst zei genoeg. Rondom de vrouwen, rondom alles." Drenthe begint te glimlachen als hij denkt aan een stapavond met Cristiano Ronaldo. "Wij waren een keertje ergens, echt bizar om te zien... Hij was wel al die guy waarvan al die vrouwen riepen dat het hun droomman was. En ik zweer het, ze waren allemaal de hele avond alleen maar bezig met die guy."

"Wij waren ook wel interessant, maar voor die vrouwen was het natuurlijk een hele happening dat hij er was. Meestal moesten we met hem heel veel privé doen. Met hem konden we echt de Buddha Bar niet in of naar de Pacha gaan. Ik en Marcelo konden 'petje laag' en dan in de VIP zitten. Dan wisten we wel dat we daar waren en dan kwamen ze af en toe wel, maar met Cris was dat onmogelijk", blikt Drenthe terug.

Lees meer:
0 reacties