Dochter Linda de Mol doet verslag bij finale Feyenoord in Tirana

Noa Vahle naast haar moeder Linda de Mol
Noa Vahle naast haar moeder Linda de Mol Foto: © Pro Shots

Noa Vahle, de dochter van Linda Mol, reist eind mei af naar Tirana om daar de verslaggeving te doen rond de finale van de Conference League. Feyenoord plaatste zich afgelopen week, ten koste van Marseille, voor deze eindstrijd waar AS Roma de tegenstander zal zijn.

De 22-jarige Noa Vahle is nu al anderhalf jaar actief als redacteur bij Vandaag Inside, zo meldt Het Algemeen Dagblad. Verder zet de studente Media & Cultuur zich dit seizoen in als verslaggever van Veronica rond wedstrijden in de Europa League en Conference League.

Hélène Hendriks doet bij deze wedstrijden het verslag vanuit de studio en Noa Vahle neemt de interviews aan het veld voor haar rekening. “Mijn droom is om naar de grote voetbalstadions te gaan om daar interviews te doen en langs de lijn te staan”, vertelde Noa Vahle onlangs in de Linda, het blad van haar moeder.

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand