Dirk Kuijt tipt Liverpool: "Hij is net zoals ik vroeger was"

Dirk Kuijt
Dirk Kuijt Foto: © BSR Agency

Dirk Kuijt hoopt dat Feyenoord-verdediger Lutsharel Geertruida volgend seizoen de overstap maakt naar Liverpool. Dat laat de voormalig speler van Feyenoord en de Engelse club weten in gesprek met BettingSites.

Kuijt speelde tussen 2003 en 2006 voor Feyenoord, waarna hij de overstap naar Liverpool maakte. "Normaal gesproken gaat het merendeel van de spelers in Nederland via Ajax naar de Premier League", merkt hij op. "Maar mijn team Feyenoord doet het vrij goed de laatste tijd. Ze werden vorig seizoen kampioen en doen het ook dit seizoen erg goed."

Een van de leiders in Rotterdam is Geertruida. "Hij is net zoals ik vroeger was", trekt Kuijt de vergelijking. "Hij is een zeer getalenteerde speler en ik denk zeker dat hij volgend seizoen de stap naar een grote Europese club gaat maken. Hopelijk zal Liverpool naar hem kijken, daar hij op verschillende posities uit de voeten kan: rechtsback, rechter centrale verdediger en controlerende middenvelder."

Ook ziet Kuijt genoeg talent rondlopen bij PSV. "Bij PSV is Noa Lang de speler om in de gaten te houden. Een geweldige aanvallende speler op de vleugel. Geertruida en Lang zijn denk ik de eerstvolgende spelers die een grote stap in Europa gaan maken. Ik hoop dat Liverpool minimaal één van de twee spelers haalt."

Lees meer:
0 reacties