Dijkshoorn: "Denk dat Feyenoord kampioen wordt, het is echt een team"

Guus Til juicht na een treffer voor Feyenoord
Guus Til juicht na een treffer voor Feyenoord Foto: © Pro Shots

Feyenoord staat er in de Eredivisie uitstekend voor. De ploeg van trainer Arne Slot heeft tot nu toe de minste verliespunten. Schrijver Nico Dijkshoorn denkt dat de Rotterdammers kampioen worden.

"Ik zie echt een team, in vergelijking met een jaar geleden", zegt Dijkshoorn bij de Dick Voormekaar Podcast. "Ik zie jongens die bij wijze van spreken in het weekend met elkaar gaan vissen. Omdat ze elkaar missen. De gehele reservebank komt omhoog bij een doelpunt en er is geen gezeik. Dat doet Arne Slot goed."

Slot noemde Feyenoord na de wedstrijd tegen PEC Zwolle medetitelkandidaat. Auteur Michel van Egmond zag dat de trainer van Feyenoord dit per ongeluk vertelde. "Er ging een siddering door Rotterdam. We hebben wekenlang met een microscoop gezocht naar fouten van Arne Slot en die hebben we niet gevonden."

"Nu doet hij dit. Misschien is hij zo slim dat dit allemaal geregisseerd is. Net zoals het kabinet, dat constant proefballonnetjes op laat om even de stemming te peilen bij de mensen. Misschien doet Slot dat wel bij Het Legioen", zo besluit Van Egmond.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand