Dessers over penaltymoment: "Nu hebben we een keer een beetje meeval"

Cyriel Dessers na zijn treffer
Cyriel Dessers na zijn treffer Foto: © Pro Shots

Cyriel Dessers zag ook dat Feyenoord een wedstrijd met twee gezichten speelde. In de eerste helft hadden de Rotterdammers niets te vertellen, maar in de tweede helft draaide Feyenoord de wedstrijd om, met een 2-2 gelijkspel als resultaat.

"Vermoeidheid vond ik het niet echt", zegt Dessers na afloop voor de camera van ESPN. "Ik denk dat het eerder iets mentaal is. We kregen geen druk, aan de bal waren we slordig. Als je dan ziet wat we de tweede helft doen, hoe we dan eigenlijk de bovenhand krijgen, terugkomen. Ik denk dat dat een soort van knop is die je dan omgedraaid krijgt."

Feyenoord herstelde zich goed in de tweede helft. "We hebben zeker wel een paar goede kansen gehad. Als je dan toch terugkomt in de extra tijd, dat voelt heel goed. Of het een penalty is? Ik heb het helemaal niet gezien. Jens was zo overtuigd, dan moet het wel een penalty zijn", lacht Dessers.

Na het zien van de beelden draait Dessers toch een beetje bij. "Hij probeert nog wel zijn arm achter zijn lichaam te krijgen, dus dan is het heel ongelukkig. We hebben al zo vaak pech gehad met scheidsrechters. Nu hebben we een keer een beetje meeval."

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand