Dessers langer bij Feyenoord? "Uiteindelijk gaat dat wel lukken"

Cyriel Dessers
Cyriel Dessers Foto: © Pro Shots

Feyenoord is er druk mee bezig om Cyriel Dessers ook volgend jaar in De Kuip actief te hebben. De Nigeriaanse Belg wordt momenteel gehuurd en zou een afkoopclausule van vier miljoen euro in zijn contract hebben.

Volgens Driessen is Feyenoord druk bezig om Cyriel Dessers in Rotterdam te houden. "Daar zijn ze druk mee bezig, uiteindelijk gaat dat wel lukken.", zegt de journalist bij de Kick-Off Eredivisie podcast van De Telegraaf. Driessen verwacht niet dat Feyenoord nog veel meer kan doen op de transfermarkt. "Die zijn al blij als ze Dessers kunnen betalen voor vier miljoen."

Driessen merkt wel op dat Feyenoord in de vorige winterstop al erg actief is geweest. De Rotterdammers haalden onder meer Jorrit Hendrix, Philippe Sandler en Patrik Walemark naar De Kuip. De journalist denkt dat voornamelijk Walemark een grote rol moet gaan spelen in het volgende seizoen. "Walemark moet het in het volgende seizoen gaan doen", zegt Driessen over de Zweed. Ook van Sandler verwacht Driessen wel wat. "Hij kan wel aardig voetballen."

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand