Derksen vol ongeloof: "Hij moet een andere hobby zoeken"

Dirk Kuyt en Ron Vlaar waren in hun tijd bij Feyenoord erg belangrijk. Toch zijn de twee minder geschikt als analist, meent Johan Derksen.

"Ron Vlaar en Dirk Kuyt, dat kan niet", begint analist Johan Derksen in Veronica Inside. "Ik vind het een belediging voor het publiek. Kuyt, die met een heel wijs gezicht alleen maar open deuren intrapt. En Vlaar, die moet een spits uitschakelen, niet praten"

Vooral Vlaar moet het ontgelden bij Derksen. "Hij moet een andere hobby zoeken. Dit kan niet. En dan met Humberto erbij die ook nergens van weet. Die zit er tussendoor wat te brabbelen. Dit is een parodie op een voetbaltalkshow", aldus Derksen.

Dankzij FeyenoordPings krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 6.00 bij een zege van Feyenoord bij FC Groningen! Zet 5 euro in en pak maar liefst 25 euro winst! Schrijf je in bij BetCity.nl en grijp die kans!

Daarnaast krijgen nieuwe en al geregistreerde spelers een Free Bet van 5 euro op Ajax - AZ én een Free Bet van 5 euro bij de Grand Prix van Abu Dhabi. Pakt Max Verstappen de wereldtitel?!

Lees meer:
0 reacties