Derksen: "Die is dronken van geluk dat hij naar Feyenoord gaat"

Johan Derksen
Johan Derksen Foto: © YouTube Vandaag Inside

Johan Derksen uitte maandagavond in Vandaag Inside kritiek op de manier waarop Edward Sturing toekomstig Feyenoord-speler Anis Hadj Moussa behandelde. Sturing uitte openlijk zijn onvrede over de werkhouding van Hadj Moussa nadat hij zich ziek meldde.

"Waar ik ook zo om gelachen heb, is om die trainer van Vitesse. Dat lult en dat lult", begint Derksen bij Vandaag Inside. "Hij heeft slechts één goede speler: Hadj Moussa. Die is natuurlijk dronken van geluk dat hij naar Feyenoord gaat, dus die komt te laat op de training en meldt zich te laat ziek."

"Hadj-Moussa is de enige die hem en Vitesse kan redden en zit op de tribune", gaat Derksen verder. "Het interesseert de mensen geen reet of Hadj Moussa op tijd op de training is. Nee, de mensen die een kaartje kopen willen Hadj-Moussa om 14.30 op het veld hebben. Die Sturing, die snapt er helemaal niets van", concludeert Derksen.

Derksen vindt dat Sturing anders moet omgaan met zijn 'beste voetballer', aangezien hij een van de weinige spelers is die Vitesse nog kan helpen dit seizoen. Met de huidige vorm lijkt degradatie onvermijdelijk. Aanstaande zaterdag staat een uitwedstrijd tegen koploper PSV op het programma.

Lees meer:
0 reacties