Derksen over oud-Feyenoorder: "Vond het een vervelende jongen"

Johan Derksen is nog altijd niet heel erg onder de indruk van voormalig Oranje-international Dirk Kuijt. De oud-voetballer werd afgelopen weekend als hoofdtrainer kampioen met Beerschot en verweet onlangs de Nederlandse media dat er te hard werd geoordeeld over hem.

"Dirk heeft echt een punt", begint René van der Gijp aan tafel bij Vandaag Inside. "Dat meen ik uit de grond van mijn hart. Wij zijn hier cynisch en spelen best wel op de man. De Belgen zijn totaal anders. Dat is een veel warmer volk. Ik zou Dirk aanraden, en dat zie je aan Jan Boskamp die zijn hele leven in België heeft gewoond, blijf lekker daar werken als je het naar je zin hebt."

"Ik vond het een hele vervelende jongen", reageert Derksen. "Maar hij is een paar keer op zijn bek gegaan en ik vind toch dat hij daar wel van opgeknapt is. Hij maakt nu een wat leukere indruk", aldus 'De Snor'. Na het zien van het interview dat Kuijt gaf aan Rondo, krabbelde Derksen echter ietwat terug. "Ik heb er nu al spijt van dat ik dat heb gezegd."

Lees meer:
0 reacties