Derksen heeft vermoedens: "Dat hebben ze toen met Slot ook gedaan"

Arne Slot aan het woord
Arne Slot aan het woord Foto: © Pro Shots

Johan Derksen vermoedt dat Pascal Jansen en Ajax mogelijk praten over een dienstverband. Hij is al meermaals in de Johan Cruijff ArenA gesignaleerd. Ook Valentijn Driessen vermoedt hetzelfde.

"Zou het niet zo zijn dat hij (Kroes, red.) die Pascal Jansen al benaderd heeft, dat de directie van AZ dat gehoord heeft en toen gezegd heeft: dan gaat Jansen er nu meteen uit? Dat hebben ze toen met Slot ook gedaan", doelt Derksen in Vandaag Inside op het moment dat Arne Slot bij AZ werd ontslagen toen Feyenoord contact zegt.

Valentijn Driessen is het niet geheel oneens met Derksen. "Dat zou kunnen. Ze hebben nooit echt een reden gegeven om Jansen te ontslaan. Ja, slechte prestaties, maar volgens mij was de relatie met de spelers ook niet zo goed meer."

"Ik vind die Belg wel een heel motiverende trainer, die zit er wel bovenop", zegt Derksen cynisch over de nieuwe trainer Maarten Martens. "Ik heb nog nooit zo'n dooie gezien. Dat was een heel aardige voetballer, maar het is niet een man die inspireert."

Lees meer:
0 reacties