Derksen geen fan van Feyenoord-speler: "Zie hem heel lullig koppen"

Johan Derksen
Johan Derksen Foto: © Vandaag Inside

Feyenoord wist afgelopen donderdag in eigen huis niet tegen AS Roma de 1-0 voorsprong te behouden en het duel eindigde in een 1-1 gelijkspel. Igor Paixão was goed voor de 1-0, maar kreeg bij Vandaag Inside alsnog het nodige commentaar.

Hendriks was onder de indruk van de prestatie van de kleine Braziliaan, zijn doelpunt was een staaltje klasse. "Paixão's kopgoal was ook een hoogtepunt. Hij mag dan wel slechts 1 meter 68 zijn, maar zijn timing was perfect," begint ze. Presentator, Wilfred Genee, reageert echter met een vleugje cynisme: "Gelukkig stond hij ook niet vrij!" Derksen deelt niet in de opwinding van Hendriks. "Eigenlijk kan hij helemaal niet koppen. Deze goal is toeval, want hij kan niet koppen. Ik zie hem weleens heel lullig koppen."

'De Snor' merkt op dat de buitenspeler van Feyenoord en zijn collega-analist René van der Gijp veel overeenkomsten vertonen. "Dat zijn typisch van die spelers die dat niet kunnen, René kopte ook nooit." Van der Gijp stemt hiermee in. "Dan bukte ik, ik kopte nooit. Ik heb één keer een kopgoal gemaakt tegen Ajax, toen kwam de bal terug van de lat. Toen kon ik niet bukken, die kreeg ik gewoon op mijn hoofd", vertelt hij lachend.

Lees meer:
0 reacties