"Te Kloese bepaalt of de nieuwe Feyenoord-trainer gaat slagen"

Het komende seizoen heeft Feyenoord weer wat geld te besteden op de transfermarkt. Bij FC Rijnmond legt Martijn Krabbendam uit dat de top van Feyenoord verantwoordelijk is voor het slagen van de nieuwe trainer.

Ook Robert Maaskant is te gast en die laat grappend weten wat als eerste moet gebeuren als er een nieuwe trainer is aangesteld. “Laten we eens beginnen met de pers boycotten het eerste half jaar. Die gooien we allemaal naar buiten en laten die man eerst een half jaartje werken. Of gooi ik hier nu een bom op tafel”, zegt Maaskant lachend.

Daarna is het Martijn Krabbendam die een wat serieuzere analyse geeft. “Dennis Te Kloese gaat bepalen of de nieuwe trainer gaat slagen bij Feyenoord. Er is nu geld dus hij moet beginnen met het halen van goede spelers want daar begint alles mee. Elke trainer wil dat en daar is nu ook de ruimte voor. Slot kon dit jaar eindelijk de spelers halen die hij altijd wilde. Te Kloese moet zorgen voor een hele goede selectie waarmee de trainer uit de voeten kan”.

Ook legt de Feyenoord-watcher uit hoe dat zou kunnen gaan. “Als er vier spelers weggaan moet je maar afwachten wat daarvoor terugkomt. Dan krijgt elke trainer het natuurlijk moeilijk. Dus er ligt best wel een verantwoordelijkheid bij de top van Feyenoord om die nieuwe man zo goed mogelijk te faciliteren, in ieder geval”, besluit hij.

Lees meer:
0 reacties