"Denk dat Danilo het best goed gaat doen als ze hem vertrouwen geven"

Danilo
Danilo Foto: © Pro Shots

Feyenoord is dichtbij een akkoord met Ajax-spits Danilo. Met het waarschijnlijke vertrek van Bryan Linssen kan Feyenoord een goede spits gebruiken. Aad de Mos denkt dat Feyenoord een goede keuze maakt, dat vertelt hij in de Twee Viertje Podcast.

"Feyenoord kan niet een heel seizoen met één spits meedoen, volgend jaar ook weer Europees voetbal, voor de titel", begint De Mos. "Dat zal ook weer een item worden omdat ze goed voetbal spelen, tweede jaar van Arne Slot. Ik ga er van uit dat Linssen een grote transfer gaat maken naar Japan, op zijn leeftijd."

Ook is De Mos er van overtuigd dat publiekslieveling Cyriel Dessers volgend jaar nog in De Kuip te bewonderen is. "Dessers blijft, daar ben ik van overtuigd, je kan het niet maken ten opzichte van het legioen om van Dessers afscheid te nemen. Zijn rendement is zo hoog, zijn killer-instinct is onbetaalbaar, dus vier miljoen is een koopje."

Naast Dessers moet volgens de analist ook een andere goede spits komen. De Mos denkt dat Danilo dat zomaar eens kan zijn. "Ik denk dat Danilo het best goed gaat doen als ze hem vertrouwen geven. Hij moet ook toekomst zien om te spelen, dat was bij Ajax nihil, zeker toen Brobbey terugkwam."

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties