DEFINITIEF | Feyenoord haalt in Schotland nieuwe Head of Academy

Zeb Jacobs
Zeb Jacobs Foto: © Feyenoord

Feyenoord heeft maandagmiddag bekend gemaakt dat Zeb Jacobs de nieuwe Head of Academy is. Jacobs komt over van Feyenoord en volgt Rini Cooldn op. Op de clubwebsite van de Rotterdammers is te lezen dat het contract van hem loopt tot 2027.

Jelle Goes, recruitment & development manager bij Feyenoord hierover: "Na een zorgvuldige selectieprocedure hebben we met Zeb een uitstekende opvolger van Rini Coolen in huis gehaald,. Jacobs heeft in korte tijd een goede reputatie opgebouwd en veel ervaring opgedaan bij de jeugdopleidingen van diverse aansprekende clubs. Met zijn achtergrond en visie denken we dat hij goed zal passen binnen Feyenoord Academy, zodat we voort kunnen bouwen op de al succesvol ingeslagen weg."

Jacobs zelf reageert ook. "Als een grote club als Feyenoord zich voor je meldt dan is dat niet alleen een compliment maar ook een prachtige kans,. Feyenoord Academy is een jeugdopleiding met een uitstekende staat van dienst en prachtige faciliteiten. Aan mij de eervolle taak om samen met alle coaches en overige staf Varkenoord, dat al vele grote talenten voort heeft gebracht, naar het volgende niveau te brengen en zo de verbindingsschakel naar en levensader van Feyenoord 1 te zijn. Een mooie uitdaging, waar ik heel veel zin in heb", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties