De Wolf kan eindelijk jawoord geven: "Zestien kilo afgevallen"

John de Wolf
John de Wolf Foto: © Pro Shots

Door de coronacrisis heeft John de Wolf zijn bruiloft al meerdere keren uit moeten stellen. Nu is er weer een nieuwe datum gepland en kan hij zijn Inge alsnog het jawoord gaan geven.

"Het geeft rust, nu we weer een nieuwe datum hebben. In eerste instantie zouden we op 10 december trouwen. Maar een week voor die dag ging de horeca op slot. En dat was eerder ook al en keer zo. Dan baal je wel", vertelt hij in gesprek met Privé.

"Je kijkt er enorm naar uit, maakt leuke plannen en dan gaat het niet door. Maar goed, daar moet je ook nuchter in zijn: wees blij dat je met je gezin gezond bent", vindt De Wolf. "Al snel hadden drie nieuwe data, waar we nu een keuze uit gemaakt hebben."

In aanloop naar de trouwerij heeft hij het één en ander aan voorbereidingen getroffen. "Ik ben inmiddels flink afgevallen, in totaal zestien kilo. Daar is wat bijgekomen", geeft hij toe. "Maar inmiddels ben ik weer begonnen."

"In zes weken heb ik het voor elkaar gekregen. Ik woog op mijn zwaarst ruim 113 kilo en vanmorgen stond de teller op 98. Mijn pak moest vermaakt worden. Daar ben ik wel trots op. Ik voel mij weer een stuk fitter. Niks zit meer in de weg om er binnenkort een mooi feest van te maken. Eindelijk ga ik ja zeggen tegen Inge", is de assistent-trainer van Feyenoord verheugd.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand