De Wolf duidelijk over loting: "Dat is een vervelende ploeg"

John de Wolf
John de Wolf Foto: © Pro Shots

John de Wolf is een tevreden man na de 3-1 overwinning op Partizan Belgrado. De Rotterdammers zitten daardoor voor het eerst sinds 2002 in de kwartfinale van een Europees toernooi.

"We hebben dit met z’n allen gedaan. Als je het scoreverloop over twee wedstrijden ziet, 8-3, dan is dat een uitstekend resultaat. We wilden druk zetten, al kregen we daar niet echt grip op. Aan de andere kant kwam Partizan ook niet waardoor het een soort schaakspel werd", vertelt de vervanger van Arne Slot in gesprek met ESPN.

"Ik denk dat we voor rust geen schot op goal tegen kregen. De laatste minuten van de eerste helft maken we de goal met Jens en dan spreken we in de rust af dat we vol voor de 2-0 gaan. Dan kan je namelijk gaan wisselen met een aantal jongens", vervolgt De Wolf, die de tweede treffer gemaakt zag worden, maar niet veel later scoorden de Serviërs ook. Uiteindelijk wonnen de Rotterdammers toch redelijk makkelijk.

Dat betekent dat Feyenoord doorgaat in de Conference League. Vrijdagmiddag is de loting voor de kwartfinale. "Het is altijd de vraag wie je wel en niet wilt loten", aldus De Wolf, die wel een duidelijke voorkeur heeft welke ploeg hij niet tegen wil komen. "Slavia Praag. Die hebben we al gehad. Dat is een vervelende ploeg om tegen te spelen. Voor de rest zien we het wel."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand