"De vraag of Hartman weer op hetzelfde niveau terug kan komen"

Quilindschy Hartman zit al even in de lappenmand. Toch houdt men er in Rotterdam nog rekening mee dat de international van Oranje een transfer kan gaan maken. Verslaggever Dennis Kranenburg is in FC Rijnmond huiverig en wil eerst zien hoe fit Hartman is na zijn blessure.

ESPN-commentator Vincent Schildkamp heeft een mening: "Ik vond het grappig dat hij zei dat hij bij alles wat hij doet gegprogrammeerd was door Arne Slot. Hij zei letterlijk: 'Dan heb ik Slot in mijn achterhoofd'. Dat werkt niet zo in de Premier League. Daar wordt je gewoon gekocht voor 50 miljoen of weet ik veel wat en dan wordt er van je verwacht dat je gaat presteren. Dan is er niet een trainer die letterlijk gaat zitten schuiven dat wanneer hij dat doet, dan zus en zo. Ik bedoel het spel van Feyenoord is bijna geprogrammeerd, dat hij precies weet wanneer hij wat moet doen. Dat is daar niet zo, dus hij zal zelf beter moeten gaan nadenken. Dus ik vind het moeilijk in te schatten of hij één op één in dat Chelsea-systeem zou passen."

Benjamin Chilwell en Marc Cucurella Saseta heeft Chelsea in huis voor de linksback-positie, iets waar Hartman dan tegenop zou moeten boksen, waardoor hij derde keuze kan worden. "Chelsea heeft volgens mij een miljard uitgegeven in de laatste drie transferperiodes, dus of dat de beste club is om naar toe te gaan...". Dennis Kranenburg sluit af: "Dan is het eerst de vraag of hij de tweede keer na zo'n kruisbandblessure op hetzelfde niveau terug kan komen", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties