"De trainer komt in veel betere situatie terecht dan Slot kwam"

Arne Slot
Arne Slot Foto: © Pro Shots

Feyenoord heeft nog altijd geen nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen dat over niet al te lange tijd alweer gaat beginnen. Martijn Krabbendam denkt dat Brian Priske de nieuwe man wordt en hij komt in een gespreid bedje terecht, zo ziet de journalist van Voetbal International

Krabbendam ziet dat het niveau bij Feyenoord flink omhoog is gegaan de laatste jaren en dat de verwachtingen nu dan ook hoog zijn. "Feyenoord heeft zich twee keer op rij geplaatst voor de Champions League, kampioen geworden. Een beter seizoen na je kampioenschap gespeeld maar de pech dat PSV een topseizoen had. De beker gewonnen. Nee, dan is het heel gek dat we zeggen dat we met plek 4 ook genoegen nemen. De selectie blijft grotendeels in tact. Er gaan een paar mutaties plaatsvinden, maar Feyenoord heeft inmiddels zoveel geld dat ze hun elftal op een goede manier kunnen versterken. Daarbij kijken ze altijd naar jonge talentvolle spelers voor de breedte en de toekomst."

Wie het ook wordt, de voorzieningen zijn top in Rotterdam zo ziet Krabbendam. "De nieuwe trainer komt wel in een veel betere situatie terecht dan waarin Slot terecht kwam. Financieel, maar ook qua instelling, cultuur of hoe je het ook wilt noemen. Veel spelers zijn een bepaalde manier van werken al gewend en zullen daarmee doorgaan. Alleen staat er een ander voor de groep. Hij zal het op details anders gaan doen dan Slot, maar dat is logisch."

Lees meer:
0 reacties