De Mos waarschuwt Slot: "Dat tast het zelfvertrouwen aan"

Aad de Mos
Aad de Mos Foto: © Pro Shots

Feyenoord zal woensdagavond naar alle waarschijnlijkheid met een aantal wijzigingen de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles beginnen. Volgens Aad de Mos moet dat geen probleem zijn. Dat zegt hij in de Twee Viertje podcast.

De Mos is van mening dat Feyenoord niet in de problemen komt als het met een gewijzigde basiself start. "Ik denk dat Feyenoord ook met het materiaal dat op de bank zit, Walemark is een goede speler, Linssen zit daarbij, verdedigers die veel wedstrijden hebben gespeeld, Pedersen bijvoorbeeld.. Ik denk niet dat het een probleem gaat worden."

Ook gaat de oud-trainer er van uit dat Feyenoord met 100% voor de winst gaat. De Mos weet dat een nederlaag niet lekker is richting een finale. "Slot moet ook begrijpen: elke nederlaag die je voor de finale pakt neem je mee, dat geeft ellende, dat geeft stof tot nadenken en dat tast het zelfvertrouwen aan", waarschuwt De Mos.

"Ze zullen toch proberen er een overwinning uit te slepen met de ploeg die ze nu hebben en dan naar het trainingskamp te gaan in Portugal om op 25 mei te kunnen vlammen", aldus De Mos.

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand