De Mos tipt Feyenoord: "Die maakt net zoveel goals als Gimenez"

Aad de Mos
Aad de Mos Foto: © BSR Agency

Aad de Mos blijkt niet de allergrootste fan van Santiago Gimenez. De analist acht de spits van Feyenoord hooguit van het niveau middenmoot Bundesliga, zo is hij eerlijk. De Mos trekt een parallel met Wout Weghorst, die momenteel bij Hoffenheim speelt.

Waar het plafond van Gimenez ligt? "Dat is Hoffenheim", is De Mos in het ESPN-programma Goedemorgen Eredivisie direct duidelijk. "Het is geen speler die bij United of City mee zou kunnen. Dat denkt iedereen, maar dat is natuurlijk niet zo. Hij is niet zo goed als iedereen denkt. Ik vond hem meevoetballend al niet zo sterk en je ziet ook zijn tekortkomingen in de grote wedstrijden."

De Mos trekt een parallel met Weghorst. De Nederlandse spits komt momenteel uit voor Hoffenheim en wordt gelinkt aan een transfer naar FC Twente. "Zet Weghorst bij Feyenoord neer. Die maakt net zoveel goals als Gimenez. Of dacht je dat die niet veel goals maakte? Internationaal maakt Weghorst al meer goals."

Gimenez was dit seizoen tot dusver goed voor 21 goals in 27 competitiewedstrijden. Weghorst vond vijf keer het net in 22 duels.

Lees meer:
0 reacties