De Mos: "Eerste keer dat Slot wat tegenslagen krijgt bij Feyenoord"

Aad de Mos is erg benieuwd of Arne Slot met een lastig programma voor de boeg zijn weer ouderwets aan het draaien kan krijgen. Met drie recente nederlagen in het achterhoofd vraagt De Mos zich af of Slot wil aanpassen of dat hij uit koppigheid vasthoudt aan zijn keuzes, zo laat hij weten in Raad met Aad.

"Nu wordt het tijd dat Arne Slot laat zien dat hij een internationale topcoach aan het worden is. Ik vind het altijd een beetje onderbelicht dat je ook een plan B moet hebben. Plan B moet nu absoluut in werking treden, ze hebben drie wedstrijden op niveau verloren. Dan kom je nu in de fase terecht dat je dat moet omkeren. Als alles loopt en alles stukjes vallen jouw kant op dan is het vrij gemakkelijk, dat is ook zijn verdienste. Het spel is af en toe erg goed om naar te kijken maar als de resultaten uitblijven moet je wat nieuws verzinnen."

Toch weet De Mos niet of Slot wel gaat wijzigen. "Ik ben benieuwd of hij dat wil, kan of dat hij dat uit koppigheid niet doet. Als hij dat uit koppigheid niet doet en weer in een verliesmodus terecht komt dan kan het seizoen in december afgelopen zijn. Want je krijgt twee wedstrijden die van levensbelang zijn om te overwinteren in de Champions League. Dat is thuis tegen Atletico, uit tegen Celtic en in de competitie staat er een hele belangrijke wedstrijd te wachten tegen PSV en een bekerduel tegen FC Utrecht. Dus dat betekent dat de druk er vol op zit bij Feyenoord en Slot."

De tijd van de waarheden komt er dus aan voor Arne Slot en zijn Feyenoord. "Nu moet blijken of hij het tij kan keren. Als hij dat kan keren dan komt hij in aanmerking waar Peter Bosz al is aanbeland. Ongeslagen in de competitie, bijna doorgaan in Europa. Dat zal Slot moeten laten zien nu de druk erop komt en dat is de eerste keer dat ie wat tegenslagen krijgt bij Feyenoord. We gaan onze rekening dan opmaken in de winterstop als Feyenoord deze wedstrijden heeft gespeeld", besluit een kritische De Mos.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
3/03
PSV
14:30
Feyenoord
zo
10/03
Feyenoord
20:00
Heracles Almelo
zo
17/03
SC Heerenveen
14:30
Feyenoord
zo
31/03
Feyenoord
14:30
FC Utrecht
do
4/04
FC Volendam
18:45
Feyenoord
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 23 66 65
2 Feyenoord 23 41 55
3 FC Twente 23 23 47
4 AZ 23 22 42
5 Ajax 23 8 36
6 Go Ahead Eagles 23 5 34
7 NEC 23 6 33
Bekijk de hele stand