De Kramer genoot van Feyenoord: "Was voetbal van een andere planeet"

Sander de Kramer is bestuurslid van het Feyenoord Foundation. Bij HLF8 ging hij in op de sensationele overwinning van Feyenoord op Ajax.

De Kramer was dolblij, maar was niet aanwezig bij de terugkomst van de spelersbus. "Ik zat thuis met een grote fles rode en witte wijn de overwinning te vieren. Het is laat geworden", vertelt hij lachend. "Het was een hele intense wedstrijd en ik heb met een grote glimlach het eindresultaat gezien. Het mooiste vond ik dat ze echt als een team hebben gespeeld. Het zijn volgens mij allemaal vrienden en daar heeft Arne Slot een echt elftal van gemaakt.

De Kramer genoot vooral van de tweede helft van de Rotterdammers. "De eerste 20, 25 minuten van de tweede helft was voetbal van een andere planeet. Ajax stond met de rug tegen de muur. Ik dacht: 'Nu gaat het gebeuren'. We hebben sinds zondag ook een nieuw gezegde in Rotterdam: 'In Slot we trust!'

Bij Feyenoord heerst dus ook het vertrouwen. "Ik vind het heel knap dat Slot er in korte tijd zo'n team van gemaakt, want na vorig seizoen is het elftal helemaal uit elkaar gevallen. Dat is echt briljant. Het is echt een team dat wilde winnen en dat hebben ze dus ook afgedwongen."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand