De Cler: "Als je een goed bod voor hem krijgt, moet je hem verkopen"

Tim de Cler bij Feyenoord
Tim de Cler bij Feyenoord Foto: © Pro Shots

Als Feyenoord deze zomer een goed bod binnenkrijgt op Dávid Hancko en Santiago Gimenez, dan moet de club het tweetal verkopen. Dat is althans de mening van voormalig Feyenoorder Tim de Cler.

"Als je een heel goed bod voor Gimenez krijgt, dan moet je hem verkopen", begint de oud-verdediger in #DoneDeal, de podcast van VoetbalPrimeur. "Ik las vijftig miljoen euro, dan zou ik er niet heel lang over nadenken. Voor een spits uit Nederland ga je niet veel meer krijgen. Ik zou hem zeker verkopen."

Daarnaast is er interesse in Hancko. "Voor Hancko zal een aantal clubs met een bod komen. Hij is eigenlijk niet te houden", denkt De Cler. "Of hij moet zelf stellig zeggen dat hij wil blijven. Maar ik denk dat er clubs komen met zo'n bod, dat je hem eigenlijk wel moet verkopen."

De voormalig international weet ook wel een goede vervolgclub voor de verdediger. "Die jongen is wel toe aan een stap hoger dan Feyenoord. Net onder de Europese top zou prima voor hem zijn." Napoli en Borussia Dortmund worden vervolgens genoemd als geschikte clubs.

Lees meer:
0 reacties