David Hancko reageert op 'droom': "Feyenoord moet ook beslissen"

Dávid Hancko
Dávid Hancko Foto: © Pro Shots

David Hancko kan terugkijken op een uitstekend seizoen, waardoor meteen de transfergeruchten aangewakkerd worden. Of de mandekker volgend seizoen nog in de Kuip speelt is een vraag waar hij zich nog niet mee bezig houdt. Hij focust zich eerst op het Europees kampioenschap.

In het Slowaakse Sport Aktuality wordt geopperd dat hij een goede optie voor het Liverpool van Arne Slot is. "Als ik bij één van de beste clubs ter wereld zou kunnen spelen en onder Slot mag spelen, dan is dat natuurlijk een droom voor mij. Wat mijn transfer betreft, zijn er veel dingen die een rol spelen."

"Feyenoord moet ook beslissen, maar nu heeft het geen zin om daar bij stil te staan. Ik concentreer me op het EK en dat is nu het belangrijkste voor mij", vervolgt de verdediger, die erkent dat het soms moeilijk is om alle gedachtes opzij te schuiven door de vele geruchten. "Als het op de waarheid gebaseerd is, probeer ik te laten zien dat ik het kan. Ik focus me alleen op voetbal en denk aan de volgende wedstrijd. Dat is precies wat mij vooruit drijft."

Lees meer:
0 reacties