David Hancko op weg naar uitgang? "Dat zal dan als back-up zijn"

David Hancko
David Hancko Foto: © Pro Shots

Kees Kwakman is zeer te spreken over de verrichtingen van David Hancko. De analist van ESPN verwacht dan ook dat de Slowaak aankomende zomer een fraaie transfer gaat maken.

Kwakman, zelf oud-prof bij onder meer FC Groningen en FC Volendam spreekt zijn verwachting uit. "Ik denk dat hij heel interessant is voor een hoop clubs. Goede linksbenige verdedigers liggen niet voor het oprapen. Hij presteert heel stabiel en zit fysiek echt goed in elkaar. Feyenoord kan deze zomer wel wat geld aan hem verdienen. Ik vind het altijd lastig in te schatten welke club dan. Paris Saint-Germain had deze winter interesse, dat zal dan wel als back-up zijn denk ik. Het is heel moeilijk in te schatten wat precies zijn niveau is. Maar ik ben ervan overtuigd dat hij in de grote competities niet zou misstaan."

"Hij hoeft natuurlijk niet gelijk basisspeler te worden bij Manchester City, hij kan zijn carrière nog zorgvuldig opbouwen. Hij is pas 26, dan kan je zeker in Italië nog jaren mee," vervolgt de analist van ESPN. Kwakman heeft overigens medelijden met Quilindschy Hartman, die zwaar geblesseerd raakte. "Toen ik het interview met Slot hoorde, vreesde hij al voor het ergste. Hartman krijste het ook uit. Het is heel triest voor die jongen. EK weg, mogelijke transfer weg. We moeten hem vooral heel erg veel beterschap wensen. Het komt wel goed met hem, volgens mij is het een sterke, stabiele jongen."

Lees meer:
0 reacties