David Hancko geeft fans hoop: "Speel voor een club waar ik van hou"

David Hancko
David Hancko Foto: © Pro Shots

David Hancko is één van de spelers die in de belangstelling staat van de nodige (top)clubs. De Slowaaks international zit echter nog altijd goed op zijn plek bij Feyenoord.

"Ik ben meer dan tevreden in Rotterdam", vertelt Hancko in Forbes. "Als er een aanbieding zou komen, zou ik die heel goed overwegen of het de moeite waard is om transfer te maken, want je weet nooit hoe het zal uitpakken. Of het succesvol zal zijn zoals in Rotterdam, of niet succesvol zoals tijdens mijn tijd bij Fiorentina."

"Nu speel ik voor een club waar ik van hou, waar de fans van mij houden, waar het goed gaat en waar elke week een stadion van bijna vijftigduizend man uitverkocht is", gaat de Slowaaks international verder. "Ik heb hier de landstitel en de beker gewonnen."

"Dit seizoen heb ik slechts 25 minuten gemist, ik heb alle 48 competitiewedstrijden gespeeld en in elke wedstrijd in de basis gestaan. Bovendien zullen we volgend seizoen minimaal acht wedstrijden in de Champions League spelen, wat een ongelooflijke ervaring is en zeer verslavend", aldus Hancko.

Lees meer:
0 reacties