Dávid Hancko geeft aan open te staan voor vertrek bij Feyenoord

Dávid Hancko
Dávid Hancko Foto: © Pro Shots

Feyenoorder Dávid Hancko staat open voor een vertrek bij Feyenoord. Dat meldt de Slowaak in gesprek met Voetbal International.

Slowakije werd in de achtste finale van het EK uitgeschakeld door Engeland (2-1 nv). Hierdoor heeft de Feyenoorder weer tijd om zich te focussen op een mogelijke transfer, vertelt hij. “Er zijn dingen in de media genoemd, maar ik zal nu eerst met mijn zaakwaarnemer gaan spreken. De komende twee weken kunnen we het daarover hebben en dan ook met Feyenoord. We zullen zien.”

De voetballer zou onder andere in de belangstelling staan van Atlético Madrid. In gesprek met het voetbaltijdschrift geeft hij aan dat hij heel erg gelukkig is bij Feyenoord en dat hij dat ook vaak gezegd heeft. “Ik hou van de club, de fans, het stadion en iedereen in de club. Hier ben ik als speler veel beter geworden, maar als atleet moet je ook proberen om nieuwe dingen te ervaren en het zou mooi zijn om een nog grotere uitdaging aan te gaan in een grotere competitie.”

In ieder geval wil de Slowaak geen transfer forceren. “Ik heb een contract bij Feyenoord, zij moeten het ook goedkeuren. We hadden het er ook over met Dennis te Kloese, hij zei tegen me: natuurlijk willen we je zo lang mogelijk behouden, maar als er iets groots komt, willen we meedenken. Maar dan moeten ze natuurlijk wel tevreden zijn met de transfersom,” aldus de Feyenoorder.

Lees meer:
0 reacties