David Hancko: "Dat maakt dat niet veel clubs mij kunnen kopen"

David Hancko
David Hancko Foto: © Pro Shots

Feyenoord speelt op zondag de bekerfinale tegen NEC. De Slowaak David Hancko heeft er zin in, al is het misschien wel zijn laatste prijs die hij pakt in het shirt van de Rotterdammers.

"In het stadion zitten niet alleen supporters van Feyenoord, dat weten we. Maar de kleedkamer, de tunnel, het veld: het is allemaal zoals wij het gewend zijn. Bovendien verwacht ik dat onze fans zich nóg meer zullen laten horen. We willen die prijs pakken", weet Hancko bij het Algemeen Dagblad.

"En als we ook de tweede plaats over de streep trekken, is het een goed seizoen geweest. Natuurlijk, als je met 6-0 van Ajax wint, denk je weleens: waarom versloegen wij FC Twente en Fortuna Sittard niet in de Kuip? Maar zo gaat dat soms. Als we straks weer in de Champions League spelen, is dat bijzonder", weet de verdediger.

Of hij daar bij zal zijn, is nog afwachten. Dankzij het feit dat zijn contract is verlengd is het lastig voor clubs om Hancko weg te kapen bij Feyenoord. "En dat maakt dat niet veel clubs mij kunnen kopen", besluit de Slowaak.

Lees meer:
0 reacties