'Danilo gaat voor pikante transfer: spits gratis naar Feyenoord'

Danilo in het uitshirt van Ajax
Danilo in het uitshirt van Ajax Foto: © Pro Shots

Danilo maakte komende zomer waarschijnlijk de overstap naar Feyenoord. De aanvaller kan transfervrij vertrekken bij Ajax en gaat voor de pikante overstap.

Dat meldt Feyenoord Transfermarkt dinsdagochtend. Het medium zegt 'de eerste interne bevestiging' van dat nieuws te hebben gekregen. De Braziliaanse aanvaller was in de eerste seizoenshelft de stand-in voor Sébastien Haller, maar na de winterstop zakte hij in de hiërarchie door de komst van Brian Brobbey. Nu mag hij zich ergens anders laten zien.

Afgelopen seizoen was de aanvaller verhuurd aan FC Twente. Daar maakte de spits een uitstekende indruk met zeventien doelpunten in 33 wedstrijden. Dat zou Feyenoord overtuigd hebben om de gok te nemen. Of de komst van Danilo ook gevolgen heeft voor een mogelijke transfer van Cyriel Dessers, die dit seizoen gehuurd wordt, is niet duidelijk.

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand