Danilo complimenteus voor concurrent: "Moet hem ook feliciteren"

Danilo was zondag weer belangrijk voor Feyenoord. Met twee doelpunten besliste de Braziliaan de wedstrijd tegen FC Emmen (3-1).

"Ik ben heel blij dat ik het team heb kunnen helpen aan de drie punten met mijn twee goals", vertelt hij na afloop aan RTV Rijnmond. "Wat het team ook vandaag weer gepresteerd heeft, is goed met de teamgeest en werk dat we verricht hebben. Ik ben blij met de overwinning en dankbaar voor mijn medespelers.'

De spits raakte gedurende het seizoen zijn basisplaats kwijt aan Santiago Gimenez, maar gisteren liet de Braziliaan zien van waarde te kunnen zijn. Hij is erg te spreken over zijn concurrent. "Santi doet het geweldig en we doen allebei ons best voor het team. Vandaag kon hij niet scoren, maar ik wel. We werken allebei hard."

"Ik moet hem ook feliciteren", vervolgt Danilo. "Aan het begin van het seizoen speelde ik meer en moest hij hard werken na zijn komst. Hij heeft er alles aan gedaan en nu verdient hij het om meer te spelen. Hij doet het geweldig. Ik blijf gewoon hard werken, als er een moment is dat ik mezelf kan laten zien dan moet ik ervoor zorgen dat ik er sta, dat is alles."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand