Dallinga over Feyenoord: "Daar kan ik nu niet over oordelen"

Thijs Dallinga
Thijs Dallinga Foto: © Pro Shots

Thijs Dallinga scoort dit seizoen aan de lopende band in de Keuken Kampioen Divisie. De spits van Excelsior werd in de winterstop al gelinkt aan SC Heerenveen en getipt voor Feyenoord.

“Daar kan ik nu niet over oordelen omdat het niet aan de orde is. Dat soort dingen probeer ik voor me uit te schuiven. Het gaat me niet echt helpen om beter te voetballen als ik daarmee bezig ben”, zegt Dallinga bij Voetbalzone.

“Het is op dit moment niet echt een dingetje. Maar ik heb ambities en ik kan pas oordelen over iets wat aan het einde van het seizoen komt als het er is”, vervolgt hij. “Daar kan ik nu niet zoveel over zeggen. Ik heb een bepaald plan, dat heb ik helder voor me. Dat is niet veranderd ten opzichte van het begin van het seizoen.”

Dallinga kwam in de zomer transfervrij over van FC Groningen. “Ik vind het een mooi compliment. Het is na een mindere periode bij FC Groningen mooi om te horen dat je in de belangstelling komt. Maar dat heb ik geprobeerd om zoveel mogelijk af te sluiten, ondanks dat je er best wat van mee krijgt.”

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand