Cyriel Dessers: "Feyenoord is voor mij zeker geen gesloten boek"

Cyriel Dessers
Cyriel Dessers Foto: © Pro Shots

Cyriel Dessers speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor Feyenoord, maar moest deze zomer terugkeren bij Genk. De Nigeriaans international kijkt met warme gevoelens terug op zijn tijd in Rotterdam.

"We hebben een fantastisch jaar gehad, waar ik met heel veel liefde op terugkijk", zegt Dessers, die het logisch vind dat er aan Feyenoord-spelers getrokken wordt. "Als je een Europese finale haalt, dan is het normaal dat jongens toptransfers maken. Dat hoort er ook bij. Die jongens hebben het zelf afgedwongen om zo’n mooie stap te maken en het is goede reclame voor Feyenoord."

"Het verbaast me totaal niet dat Luis voor een recordbedrag verkocht is", gaat Dessers verder. "Het type speler dat hij is, is tegenwoordig duur. Als je naar zijn kwaliteiten en statistieken kijkt, dan rechtvaardigen die zo’n grote som. Ik ben blij dat Feyenoord zo’n groot bedrag voor hem krijgt, want dat verdienen ze ook. Dat kan hen helpen bij de opbouw van een nieuwe ploeg. Ik heb alle vertrouwen in de scouting van Feyenoord en in Arne Slot, dat die weer een heel goed team gaan samenstellen en bovenin mee gaan doen."

Trainer Arne Slot gaf eerder aan de deur naar Dessers nog niet helemaal gesloten te hebben. "Ik denk dat die deur altijd op een kiertje staat. Die kan altijd weer opengeduwd worden. Het is voor mij zeker geen gesloten boek en voor hen denk ik ook niet. Ik heb bij Feyenoord een fantastische tijd gehad. Dat vergeet ik niet zomaar en dat zit nog steeds in mijn achterhoofd. Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren deze zomer", aldus Dessers.

Zet €10 in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in Feyenoord komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op Feyenoord (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
8/10
PEC Zwolle
12:15
Feyenoord
za
21/10
Feyenoord
21:00
Vitesse
zo
29/10
FC Twente
12:15
Feyenoord
za
4/11
RKC Waalwijk
18:45
Feyenoord
zo
12/11
Feyenoord
16:45
AZ
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 7 21 21
2 AZ 7 17 19
3 FC Twente 7 10 18
4 Feyenoord 7 20 17
5 Excelsior 7 3 12
6 Sparta Rotterdam 7 1 11
7 Heracles Almelo 7 -1 11
Bekijk de hele stand