Conteh kan pers niet te woord staan na droomdebuut: "Bom aan emotie"

Christian Conteh beleefde een droomdebuut bij FC Dordrecht. Binnen één minuut wist hij te scoren. Het zorgde voor veel emoties bij de pijlsnelle aanvaller, die daardoor de pers niet te woord kon staan.

"Jullie hadden hem hier ook willen ondervragen, maar het is een bom aan emotie momenteel bij hem. Hij zat te huilen op het veld. Hij heeft een heel moeilijk jaar gehad. Het lukte niet", vertelt trainer Michele Santoni bij ESPN . De voetballer kwam sinds zijn transfer naar Feyenoord nauwelijks aan de bak en ook een verhuurperiode aan SV Sandhausen werd geen succes. "Als je bij Feyenoord onder contract staat, begrijp ik dat het een grote stap terug is om bij Dordrecht te komen. Die uitdaging is hij aangegaan, hij was op zoek naar speelminuten en vertrouwen. Hij voelt zich goed. Het is een hele gevoelige, introverte jongen", aldus Santoni.

Christian Conteh kende een droomdebuut bij @fcdordrechtnl , maar was na afloop 'een bom aan emotie'. "Hij zat te huilen op het veld" pic.twitter.com/RikOMMphsi — ESPN NL (@ESPNnl) January 7, 2022

Lees meer: