Conijnenberg glundert: "Mooiste was dat Van Persie het deelde"

Jada Conijnenberg
Jada Conijnenberg Foto: © Orange Pictures

Jada Conijnenberg ging vorig weekend viraal, nadat ze op zeer fraaie wijze scoorde tegen Telstar Vrouwen. Er is veel over de Feyenoord Vrouwen-spits heen gekomen na die goal, zo vertelt ze bij ESPN.

"Veel media, veel lieve berichten, leuke berichten. Ik denk dat het alleen maar leuk is, vooral als je net je basisdebuut maakt. Ik denk dat je er wat meer zelfvertrouwen van krijgt. Vooral voor deze wedstrijd weer. Dat is alleen maar mooi", glimlacht de 20-jarige Conijnenberg.

Wat het leukste bericht was? "Ik denk dat Van Persie het deelde op zijn verhaal. Dat vond ik wel mooi. Maar ik heb echt hele lieve berichten gehad. Veel mensen die ik al lang niet heb gesproken, dat is altijd wel leuk. Of Robin van Persie ook mijn voorbeeld was? Ik heb veel voorbeelden gehad, maar Robin van Persie staat zeker in dat rijtje", zegt ze.

"Die heeft ook hele mooie doelpunten gemaakt. Ik denk dat hij ook wel van de volleys was, dus ik denk dat hij het daarom ook een mooi doelpunt vond. Hij had er niks bij geschreven, hij deelde gewoon het doelpunt", vertelt Conijnenberg.

Lees meer:
0 reacties