Clasie wil prijs pakken: ''Als we zaterdag winnen, ben ik af van die vragen''

Jordy Clasie keerde deze zomer terug bij Feyenoord. De middenvelder wil weer een heel jaar voetballen. Maar net zo belangrijk is het om een prijs te pakken met de club die in zijn hart zit. 

''Sinds ik terug ben, krijg ik steeds vragen wanneer ik nou eens een prijs ga winnen met Feyenoord'', vertelt Clasie in gesprek met Voetbal International. ''Toen ik was vertrokken naar Southampton, won Feyenoord dat jaar de KNVB-beker, een seizoen later werden ze zelfs kampioen en daarna wonnen ze de Johan Cruijff Schaal en nóg een keer de beker. Nu moet ik uitleggen hoe het voelt dat ik persoonlijk nog nooit een prijs heb gepakt. Het was een andere tijd. We waren er een paar keer dichtbij, dat wel, maar ik kan niet ontkennen dat het steekt.

Komend weekend kan Clasie meteen zijn eerste prijs pakken met Feyenoord. Zaterdag spelen de Rotterdammers in Eindhoven tegen PSV om de Johan Cruijff Schaal. ''Als we zaterdag die Johan Cruijff Schaal winnen, ben ik in elk geval af van die vragen. Dan staat er tenminste ook een prijs achter míjn naam als speler van Feyenoord.''

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 21 aug. 2022, 16:45
Eredivisie
RKC Waalwijk -
-
Feyenoord -
za 27 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
FC Emmen -
za 3 sep. 2022, 21:00
Eredivisie
Go Ahead Eagles -
-
Feyenoord -
zo 11 sep. 2022, 16:45
Eredivisie
Feyenoord -
-
Sparta Rotterdam -
zo 18 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
PSV -
-
Feyenoord -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
4 FC Twente 2 4 6
5 AZ 2 3 6
6 Feyenoord 2 3 4
7 NEC 2 2 3
8 RKC Waalwijk 2 0 2
Bekijk de hele stand